Besök av allehanda slag

januari 11, 2016

Vi kan hitta lite av varje i vår trädgård. Titt som tätt springer kossorna in för att beta i vårt högvuxna gräs och häromdagen upptäckte vi att ett okänt får stod bundet på baksidan. Kul med husdjur kan tyckas, även om vi gärna har vårt grönsaksland i fred.

imag2701.jpg

Ofta finner vi också delar av djur som slaktats en bit bort, men som rovfåglar eller hundar flyttat och råkat placera vid vår farstu. Vår yngsta son kom inspringande häromdagen och ropade att vi har en ko på baksidan. Jag följde med honom ut för att jaga bort kreaturet, men insåg att han ju menade ett ben från en ko.

Och är det inte djur i trädgården, så är det annat. En gång fann vi många säckar fulla av tygremsor utslängda över hela gården. Någon hade visst fått för sig att vår trädgård var en bra arbetsplats för syjuntan.

Besöken fortsätter och det blir bara bättre och bättre! Gissa om killarna blev glada den morgonen vi hittade ett 20tal spralliga fotbollsspelare på framsidan! Ett av Mekane Yesukyrkans barnhem hade nämligen julfest på vårt område och barnen därifrån hade hittat våra bollar och ansåg att vårt gräs var bästa platsen för en match. Våra grabbar sprang ut och de fick sig en ordentligt svettig match.

december 2014 011

En av besökarna som var 14 år gammal berättade stolt att han ska bli premiärminister när han blir lite äldre – så ni förstår att det var en förmån att få gästats av honom!

Liksom av de andra som möjligen inte blir ministrar!