Glömdes bort

januari 9, 2020 — 10 kommentarer

Det är ett år sedan jag skrev sist.

Då blev det plötsligt för svårt att trolla fram texter. Kändes kravfyllt.

Kanske var jag för trött, för tom eller för upptagen. Eller bara oinspirerad.

Kändes onödigt. Jag visste inte vad jag skulle skriva om. Och så glömdes bloggen bort.

Men nu ska jag återigen försöka ta ett nytt tag om aammin.wordpress.com.

Lovar inte ett jämnt flöde av inlägg – men ibland dyker det troligen upp ett foto eller en tanke eller en betraktelse. Får se vart det landar.

Det känns roligt!

Samtidigt skrämmer bloggandet mig lite. Jag såg att det var flera som läste, men hade ingen aning om vilka det var. Någon damp ner från Kina. Någon annan från England och Israel. Yemen och västra Afrika. Vem som helst kan ju råka hamna här.

Och det är ju det fina. OCH det svåra. Tycker jag.

För vem är det egentligen jag skriver för?

Instagram känns mer kontrollerat på det sättet. Jag vet vem som ser bilderna och det känns opretentiöst. Samtidigt ryms ju inte allt där.

Så jag öppnar återigen bloggen och försöker fånga en del av mitt eget i dessa uppdateringar. Jag skriver för min egen skull. Och för dem som råkar vara intresserade av denna svenska mamma, som bor på Afrikas Horn och längtar efter liv. Ni får ta mig som jag är.

10 svar till Glömdes bort

 1. 

  Åh, jag är mycket tacksam över detta! Oavsett om det är en enda liten mening eller längre texter så kommer jag läsa med genuint intresse och glädje!

  Gilla

 2. 

  Håller med Johanna! Så otroligt glad för detta – nästan att det är som ett bönesvar för jag tänkte idag att jag längtar efter fler bloggar att läsa. Ord av någon jag ser upp till och inspireras av. Och det är ju du i allra högsta grad, så lita på att jag kommer läsa!

  Gillad av 1 person

 3. 

  Kul! Jag har också skakat igång min kulturtantsblogg nu i år. Jag kör på så länge jag har nått att skriva om. Vilket verkar va mycket efter tre år med fyra inlägg per år. Jag tryckte på följ funktionen så nu ser jag när du fått en ny tanke.

  Gilla

 4. 
  Emma i England januari 9, 2020 kl. 21:47

  Jag är en läsare från England. Eller ja, jag är från Helsingborg egentligen, men jag bor i England. Är mamma till två flickor, Elsie och Lexie. Jag är väldigt förtjust i din blogg, älskar Afrika, har dock endast varit två gånger i Sydafrika. Ska bli kul att få fortsätta följa dig 😊🙏🏼

  Gilla

 5. 

  Tack Frida, gillar dina bilder och tankar som förmedlar färger och dofter från din vardag och påminner mig om att tänka på er och be.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s